PreporukaKourtney Kardashian otkrila da njen desetogodišnji sin već ima rutinu za njegu...

Kourtney Kardashian otkrila da njen desetogodišnji sin već ima rutinu za njegu kože

Kourtney Kardashian otkrila je da je njen desetogodišnji sin Mason već upoznat o važnosti njege kože te da već ima omiljene proizvode i rutinu održavanja, piše Independent.

Tokom nedavnog intervjua za Harper's Bazaar o njenoj svakodnevnoj rutini njege kože, Kardashian je rekla da se pobrinula da njeno troje djece Mason, Penelope i Reign shvate koliko je važna briga o sebi. Istakla je da je to pouka koju je usvojila od majke Kris Kardashian.

“Moja majka je oduvijek nametala brigu o sebi i svojoj mentalnoj i fizičkoj higijeni. Ona nas je uvijek, od malih nogu, podučavala da kada izađemo ispod tuša stavimo losion. Učila nas je kako da brijemo noge”, rekla je Kardashian.

Ova reality zvijezda je rekla da počinje o ovoj temi govoriti vlastitoj djeci, a najstariji sin se već zanima za njegu kože.

“Sa sinom Masonom sam prošla kroz čitavu rutinu njege kože. Zajedno smo napravili masku, zapisali smo sve korake i stavili to u njegovu ladicu u kupatilu. Ja mislim da je važno naučiti djevojčice i dječake da se brinu o sebi”, dodala je ona.

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE