Lokalne TemeSportU subotu drugi Visoko street basket turnir u organizaciji Agencije Vikus

U subotu drugi Visoko street basket turnir u organizaciji Agencije Vikus

U subotu, 22. juna 2019. godine, na košarkaškom terenu Mješovite srednje škole “Hazim Šabanović” u Visokom bit će održan drugi po redu Visoko street basket turnir.

Riječ je o turniru ulične košarke koji u našem gradu organizira Agencija Vikus, a na kojem mladi košarkaši iz Visokog i okruženja imaju priliku da pokažu svoje umijeće i osvoje vrijedne nagrade.

Ovog puta nagradni fond iznosi 1.000 KM za prvo i drugo mjesto, dok je prijave moguće izvršiti do početka turnira i kotizacija iznosi 100 KM po ekipi. Zainteresovani se mogu prijaviti na telefone: 062/707-306 (Agencija Vikus) i 062/590-366 (Anel Sudžuka).

Ove godine turnir će ponuditi i mnoge druge zanimljive aktivnosti kao što su cheerleadersice, grafitti art i DJ event, te je sigurno da nas očekuje odlična zabava.

 

Visoko.co.ba/Agencija Vikus


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE