SportNogometObavljen žrijeb play-offa Lige prvaka

Obavljen žrijeb play-offa Lige prvaka

Danas su izvučeni parovi play-off faze Lige prvaka. Od timova iz okruženja u bubnju su se našli zagrebački Dinamo i Partizan, a zagrebački Modri su dobili najidealnijeg mogućeg protivnika. Dinamo će za protivnika imati albanskog prvaka Skenderbeua, tim kojeg su u Zagrebu i priželjkivali. Partizan će za protivnika imati bjelorusku ekipu Bate Borisov, a jako zanimljivi su i ostali parovi Lige prvaka. Manchester United će za protivnika imati Club Bruggea, dok će Lazio Senada Lulića igrati protiv Bayer Leverkusena.

Parovi Lige prvaka: Astana – APOEL Skenderbeu – Dinamo Celtic – Malmo Basel – Macabi Tel Aviv Bate – Partizan Lazio – Bayer Manchester United – Club Brugge Sporting – CSKA Rapid Beč – Shakhtar Valencia – Monaco


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE