SportNogometMiddlesbrough zadržao vrh, Bešiću 90 minuta

Middlesbrough zadržao vrh, Bešiću 90 minuta

Middlesbrough našeg Muhameda Bešića na Riversideu je remizirao sa Rotherhamom (0:0) u sklopu 14. kola Championshipa. Pulisovi izabranici su u utakmicu ušli kao favoriti, od starta su bili bolji protivnik, ali dominaciju na terenu nisu uspjeli krunisati pogotokom i na kraju se mreže nisu tresle. Unatoč remiju Middlesbrough je ostao na vrhu tabele u Championshipu, i to zahvaljujući rivalu Sheffieldu koji je također kiksao podijelivši bodove na domaćem terenu sa Stokeom (1:1).  Za razliku od Bešića, koji je odigrao cijeli meč za Middlesbrough, razloga za slavlje imao je Mario Vrančić čiji je Norwich s 2:1 savladao Aston Villu.

(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE