PreporukaU Kamernom teatru 55 pogledajte prijenos opere "Samson et Dalila" iz njujorškog...

U Kamernom teatru 55 pogledajte prijenos opere “Samson et Dalila” iz njujorškog Metropolitana

U subotu, 20 oktobra, s početkom u 18:55 sati u Kamernom teatru 55 možete uživati u operi “Samson et Dalila”. Ovo je drugi od deset naslova koji će biti izvedeni u repertoarskoj sezoni 2018/2019. Već naredne sedmice, tačnije u subotu, 27. oktobra, na repertoaru je predstava ‘Djevojka sa Zapada” Giacoma Puccinija.
“Pozivamo vas da zajedno sa nama uživate u ovim fenomenalnim i neponovljivim izvedbama, na tehnički najbolji mogući način, a koji ne uključuje odlazak u New York i posjet Metropolitan Opera Houseu uživo”, saopćeno je iz Kamernog teatra 55.
Visoko.co.ba/klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE