ZanimljivostiDobila 5 miliona eura na grebalici i onesvijestila se u dućanu

Dobila 5 miliona eura na grebalici i onesvijestila se u dućanu

Da novac nekada sretno završi u rukama onih koji su zaslužili, pokazuje primjer iz Italije.

Akter priče iz grada Grosseto je 50-godišnja žena, koja je osvojila pet miliona eura na grebalici koju je platila 20 eura. Isplata koji bi mogla promijeniti njen život ili barem malo učiniti stabilnijim, jer je ova žena bila pod prijetnjom iseljenja iz kuće u kojoj je živjela, piše Il Messaggero.

Nakon što je ostvarila dobitak od pet miliona eura koje bi trebale eliminirati svaki njen problem, ona se onesvijestila u dućanu. Kad se oporavila od šoka, novinare je zanimalo šta će uraditi s novcem, a ona je kazala da je za nju pet miliona eura previše novaca.

I kako je danas objavljeno Il Tirreno, 50-godišnjakinja će pomoći siromašnima i onima s invaliditetom.

“Za sebe ću kupiti kuću, a ostatak novca ću darovati onima kojima je to potrebno, uključujući siromašne, osobe s posebnim potrebama i moje prijatelje”, kazala je ova sretna žena iz Grosseta.

Visoko.co.ba/radiosarajevo.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE