PreporukaNa prodaju model haljine koji je Victorija Beckham nosila na kraljevskom vjenčanju

Na prodaju model haljine koji je Victorija Beckham nosila na kraljevskom vjenčanju

Britanski Vogue piše kako je interesovanje za haljinom koju je Victoria Beckham nosila na kraljevskom vjenčanju toliko veliko da je njen tim napravio listu čekanja.

Ova haljina postala je sastavni dio ponude proljeće/ljeto 2019., a Beckham se navodno trudi da ubrza proizvodnju kako bi svim naručiteljima odjevni predmet izručila što prije.

Ona je nedavno izjavila kako je na vjenčanju princa Harrya i Meghan Markle željela nositi nešto što izgleda ženstveno i prikladno nazivajući svoju haljinu savršenim izborom.

“Osjećala sam se izvrsno cijeli dan i znala sam da ovog ljeta haljinu moram staviti na raspolaganje i mojim klijentima”, rekla je Victorija.

Cijena Victorijine haljine iznosi 1.495 funti (3.256 KM), a ovaj odjevni predmet bit će uvršten kako u kolekciju proljeće/ljeto 2019. isto tako i u kolekciju “Victoria effect” (2018.).

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE