Lokalne TemeSportKompanija Alma Ras podržala klub ritmičke gimnastike “Visoko”

Kompanija Alma Ras podržala klub ritmičke gimnastike “Visoko”

Alma Ras, brend lider u proizvodnji i prodaji kvalitetnog donjeg rublja i spavaćeg programa, već duži niz godina poznata je i kao društveno odgovorna kompanija. Kvalitetan odnos prema zaposlenima, briga o uslovima rada, odgovornost prema zajednici samo su neki od kriterijuma koje kompanija sa epitetom društvene odgovornosti treba primjenjivati u svom poslovanju. Upravo ova načela vodilja su renomirane kompanije Alma Ras koja godinama pruža podršku razvoju bh. sporta. Ovaj put potencijal je prepoznala u Klubu ritmičke gimnastike „Visoko“, a koji okuplja djevojčice i mlade djevojke.

„Alma Ras kao društveno odgovorna kompanija prepoznala je potencijal našeg kluba i izuzetno nam je drago zbog toga. Djevojčice će narednih sezona ponosno nositi klubske trenerke sa logom kompanije Alma Ras“ izjavile su trenerice i uprava kluba ritmičke gimnastike „Visoko“.

Zadovoljstvo nam je podržati sportsko udruženje koje okuplja djevojčice i mlade djevojke, te se nadamo da će napredovati i razvijati talenat koji posjeduju i dalje, riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Danas, Alma Ras broji 19 maloprodajnih butika i tri outleta širom BiH, a zahvaljujući kvalitetu i vrhunskim kreacijama otvorila je put ka regionalnom tržištu počevši od Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Kosova, pa sve do Slovenije.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE