SportRukometPoraz BH rukometaša od Saudijske Arabije

Poraz BH rukometaša od Saudijske Arabije

Rukometna reprezentacija BiH je u drugom prijateljskom meču protiv selekcije Saudijske Arabije u Beogradu, doživjela neočekivani poraz rezultatom 27:22. Bila je to puno lošija partija izabranika selektora Bilala Šumana i protivnik je cijelim tokom meča vodio, a u jednom momentu je bilo čak i osam razlike za Saudijsku Arabiju. Marko Panić je sa pet golova bio najefikasniji u našem timu,a Predragović je postigao četiri gola. Loša vijest sa ove utakmice je i da se povrijedio Nikola Prce pa je njegov nastup u kvalifikacijama upitan. Naši najbolji rukometaši se danas vraćaju u BiH, a u utorak putuju za Švicarsku, gdje će u srijedu protiv te selekcije odigrati možda i odlučujuću utakmicu kvalifikacija za plasman na SP.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE