BiHPolitikaSavez za promjene: Stevandić prodao obraz za večeru

Savez za promjene: Stevandić prodao obraz za večeru

Savez za promjene je podsjetio javnost da je Nenad Stevandić jedan od onih koji su najviše profitirali izdajom i prelaskom na stranu SNSD, jer ”Ujedinjena Srpska” upravlja Univerzitetsko-kliničkim centrom Banjaluka, te kompletnim sistemom nabavki lijekova u Republici Srpskoj, dok Stevandić trenutno obavlja funkcije potpredsjednika Narodne skupštine RS i zamjenika generalnog direktora UKC Banjaluka.

”Savez za promjene smatra da poruke pomirenja koje dolaze od direktnih poluga i kupljenih saradnika režima nisu iskrene, a posebno one koje dolaze od Nenada Stevandića, poznatog po najprimitivnijim i najperfidnijim napadima na opoziciju i ključne ličnosti Saveza za promjene. Oni koji, poput kameleona Stevandića, prodaju obraz i vjeru za večeru (pozicije i tendere), koji iznevjere one koji su im na platformi borbe protiv režima dali mandat, sutra će za lični interes na doboš staviti i Republiku Srpsku”.

Stranke Saveza za promjene su poručile da nastavljaju svoju demokratsku borbu za odlazak SNSD-ovog režima sa vlasti, uključujući Stevandića i njegovu stranku.

”Samo tako se može vratiti optimizam i nada narodu Republike Srpske, te omogućiti njen ekonomski razvoj i borba protiv korupcije”, navedeno je u saopštenju.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE