Lokalne TemeSportŠF "Visport" protutnjala Zenicom, ukupan rezultat protiv FK Fortune 0:13

ŠF “Visport” protutnjala Zenicom, ukupan rezultat protiv FK Fortune 0:13

ŠF “Visport” Visoko u proteklom kolu gostovala je u Zenici kod ekipe FK Fortuna  u okviru petog kola Omladinske kvalitetne lige ZDK.

Prvo su na teren izašli predpioniri a Visočani predvodjeni karizmatičnim trenerom Edinom Muzaferijomg zabilježili su ubjedljivu pobjedu od 6:0. Strijelci za “Visport” su bili Almin Buza (3), Nurudin Bešlija (2) i Dženan Šabić.

Potom su na teren izašle pionirske selekcije. Pod trenerskom palicom Dine Aždahića zabilježena je ubjedljiva pobjeda od 7:0. Harun Goralija je pogodio čak četiri puta, a zatim i Benjamin Čelebić, Enver Hasandić i Kerim Babić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE