Stiže jedna odlična ideja za obradovati svoje najmilije. Riječ je o jajima u srcu od hrenovke. Jako jednostavno, interesantno i ukusno!
Sastojci
- hrenovke
- jaja
- so, vegeta
Priprema:
1. Hrenovke presijecite po dužini, ali ne do kraja, baš kao na slici.2. Krajeve hrenovke spojite čačkalicom.3. U ovako pripremljene hrenovke ulijte jaje, začinite. Peći u predhodnoj zagrijanoj rerni na 150C oko 5 minuta.
4. Kada se ispeće, oprezno izvaditi čačkalice, a zatim poslužiti.
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.