NaslovnicaLokalne TemeDodjela mjest...

Dodjela mjesta političkim subjektima u biračkim odborima

U skladu sa članom 10., a u vezi sa članovima 12. i 13. Pravilnika o utvrđivanju kvalifikaciji i postupku imenovanja članova biračkih odbora (“Službeni glasnik Bosne i Hercegovine”, broj 27/22), pozivamo sve političke subjekte da prisustvuju postupku dodjele mjesta političkim subjektima u biračkim odborima za osnovnu izbornu jedinicu 116 A Visoko, ovjerenim za Opće izbore 2022. godine koji imaju  pravo učešća u postupku dodjele pozicija u biračkim odborima i pravo predlaganja kandidata za članstvo u biračkim odborima za biračka mjesta koja dodjelom pozicija dobiju.

Postupak dodjele mjesta političkim subjektima u biračkim odborima, ovjerenim za učešće na Općim izborima 2022. godine, u osnovoj izbornoj jedinici 116 A Visoko će se obaviti dana 03.08.2022. godine u maloj sali Gradske uprave Visoko (ul. A.Izetbegovića 12a, sprat I) sa početkom u 09,00 sati.

 

Predsjednica Gradske izborne komisije Visoko

Samra Vračo

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.