VGT osiguranje sponzor Novogodišnjeg malonogometnog turnira-Memorijal Midhat Ahić

Pripreme za 12.izdanje Novogodišnjeg malonogometnog turnira-Memorijal Midhat Ahić su u punom jeku i uskoro će biti kompletiran spisak ekipa učesnica, a sve je više i sponzora koji su odlučili biti dio ovog tradicionalnog sportskog događaja, po kojem je Visoko već dobro poznato u nogometnim krugovima BiH.

Sa posebnim zadovoljstvom možemo reći da će ove godine u značajnoj mjeri organizaciji Novogodišnjeg malonogometnog turnira-Memorijal Midhat Ahić,  pomoći i VGT osiguranje, koji je i do sada u više navrata bio prisutan na ovom turniru, kako kroz sponzorstvo, tako i kroz učešće u vidu ekipe koja je nosila naziv ove firme.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.