3.000 poklon karata za koncert Enesa Begovića

Obavještavamo naše sugrađane i sugrađanke, ali i sve one koji vole Grad Visoko da će u okviru  prvog  svečanog obilježavanja Dana Grada Visokog  29. augusta biti upriličen koncert našeg sugrađanina Enesa Begovića u Kulturno sportskom centru „Mladost“ Visoko sa početkom u 20:30 sati.

Gradonačelnica Amra Babić i Grad Visoko obezbijedili su poklon  karte, ukupno njih 3.000, za sve one koji žele da se pridruže svečanoj ceremoniji obilježavanja Dana Grada Visokog i uživaju u sjajnim interpretacijama velike bosanskohercegovačke zvijezde.

Podjelu karata ispred Grada Visoko vršit će Služba za poslove Gradonačelnice i Gradskog vijeća Visoko, putem rezervacije na facebook stranici Gradske uprave Visoko ili  pozivom/sms-om/viberom  na broj 061-141-452 kao i u prostorijama Radio – televizije Visoko.

Molimo sve zainteresovane građane da u rezervacijama navedu ime i prezime osobe na koju glasi rezervacija karata.

Važna napomena: Jedna osoba može rezervisati najviše 10 karata koje će preuzimati svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati na recepciji Gradske uprave.

Ulaz je moguć samo uz odgovarajuće karte.

Pozivamo Vas  da prisustvujete svečanoj manifestaciji obilježavanja 29. augusta Dana Grada Visokog i rezervišete svoje karte na vrijeme.

Press Grada Visoko