Lokalne Teme250 članova Taekwondo Kolektiva Bosna-Rudar položilo svoje pojaseve

250 članova Taekwondo Kolektiva Bosna-Rudar položilo svoje pojaseve

U nedjelju je u dvorani Hanovi Moštre održano polaganje za više pojaseve/viša učenička zvanja ispred Taekwondo Kolektiva Bosna-Rudar. Uz prigodan program, nastup najboljeg demo tima u BiH – demo tima Bosna-Rudar, zabavu i igre sa klovnom Jupi, za viši pojas bogatije je 250 članova najbrojnijeg kolektiva u BiH.

Također, polaganju su prisustvovali i roditelji, prijatelji i simpatizeri kluba, koji su ovaj događaj učinili posebnim, te im se Uprava kluba ovom prilikom duboko zahvaljuje.

Komisiju su sačinjavali: Edin Kajević-predsjednik, Kerim Ahmedspahić, Adnan Kozlo, Sajra Kajević, Edin Valjevac-zapisničar te Alen Alić-delegat.

Čestitke svim polagačima na novim pojasevima, a čestitki klubu i organizaciji nije manjkalo ni od strane roditelja i posjetioca.

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE