Memnun Muzaferija se zahvalio sugrađanima

MEMNUN MUZAFERIJA SE OVAKO ZAHVALIO SVOJIM VISOČANIMA KOJI SU MU POMOGLI TOKOM TAKMIČENJA U ZMBT

U petak 26. aprila je veliko finale najgledanijeg muzičkog showa u BiH. „Zvijezda možeš biti ti“ nakon šest mjeseci ulazi u završnu fazu.

Sutra ćemo na na velikoj sceni u studiju A Hayat TV-a vidjeti 11 superfinalista koji se bore za prvo mjesto. Sutra navečer ćemo znati ime pobjednika prema ocjenama stručnog žirija, ali i pobjednika publike na osnovu televotinga.

Jedan od superfinalista je i Memnun Muzaferija. Tokom polugodišnjeg takmičenja iz emisije u emisiju pokazivao je sve bolje pjevačke sposobnosti, itekako je zavladao scenom…

U nekoliko emisija Memnun je „zakucao“ ne samo po najvećim osjenama žirija već i nagradama onih koji su sjedili u foteljama gostujućeg žirija. Tada je često dobivao bod plus zbog najboljih nastupa.

Mnogi su ga vrlo često i tokom takmičenja, u ranijim emisijama, već proglašavali pobjednikom.Muzaferija ne zaboravlja one koji su mu pomogli tokom takmičenja. 

Tako je na svojoj zvaničnoj FB stranici objavio nekoliko fotografija uz riječi zahvale onima od kojih je uživao veliku podršku.

– Hvala od srca na podrsci ljudima bez kojih grad Visoko ne bi bio to što jest i koji su jak vjetar u leđa onda kad treba – objavio je Muzaferija.

Hayat