2. redovna sjednica GO SBB Visoko

U novim prostorijama GO SBB Visoko – ulica Čabaravdića br. 1 (zgrada bivšeg Suda za prekršaje), sinoć je održana 2. redovna sjednica na kojoj su poduzete planske aktivnosti u vezi Lokalnih izbora 2020. godine.

GO SBB Visoko je podmladio rukovodstvo te poduzeo sve neophodne mjere da predstojeći Lokalni izbori 2020. godine budu u znaku ove političke stranke.

Naravno, iz GO SBB Visoko i dalje pozivaju sve građane koji djele njihovu političku ideju da im se pridruže. Nove prostorije će biti otvorene za sve građane koji žele da se politički angažiraju, ali i sve one građane koji imaju ideje, pitanje ili probleme koje bi podjelili sa GO SBB Visoko.

Participirajući u vlasti SBB jeste u prilici da konkretnim i realnim idejama i projektima budu direktni akteri poboljšanja životnih okolnosti. Mnogo je primjera koji bi se mogli navesti kao potvrda te tvrdnje, ali o njima će GO SBB VIsoko blagovremeno informisati javnost.

Pred GO SBB Visoko je formiranje kandidatske liste potencijalnih vijećnika Gradskog vijeća Visoko za mandatni period 2020/24.

GO SBB Visoko