KO ASDA ZDK: Borba protiv sistemske korupcije

Predizborna kampanja je u punom jeku. Bez obzira na podmetanja koje se već sada vrše od strane vladajućih političkih partija koje po svaku cijenu nastoje da se održe na vlasti, Stranka demokratske aktivnosti, A-SDA za evropsku BiH, nastavlja intenzivnu komunikaciju sa građanima. U protekla dva dana su veliku podršku A-SDA stranci i njenim kandidatima na listama pružili mještani Vrace, Donje i Gornje Gračanice, Begovog Hana i Pepelara.

“Vrijeme onih koji su na vlasti u posljednje dvije decenije polako ističe, a tome je garancija sve odlučnija opredijeljenost naših građana da podrže nove i stručne kandidate na listama za sve nivoe vlasti u Bosni i Hercegovini”, izjavio je na skupovima  u svojim obraćanjima građanima mr. Ramo Isak, predsjednik KO A-SDA ZDK i nosilac liste za Kantonalnu skupštinu. Na skupu u Begovom Hanu građanima su se obratili i Samir Šibonjić, nosilac liste za Federalni parlament,  te dr.sc. Taib Spahić zenički kandidat na rednom broju 3. za Parlamentarnu skupštinu BiH. Oni su naglasili da se birači moraju osloboditi straha koji je evidentno prisutan, te izaći na izbore i odlučiti se za poštene i nekompromitirane ljude koji neće raditi za lični interes nego u korist svakog čovjeka.

Građani sve više uviđaju da se protiv sistemske korupcije koja je ugrozila i državu i običnog čovjeka možemo uspješno boriti samo sa novim i nekompromitiranim ljudima u vlasti.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.