U ponedjeljak 17. “Dani organske proizvodnje” u Visokom

U ponedjeljak, 11.09. 2023. godine  u organizaciji Asocijacije organskih proizvođača Srednjobosanskog kantona, a pod pokroviteljstvom Grada Visoko, održat će se manifestacija 17. Dani organske proizvodnje. Manifestacija će se održati u ulici Alije Izetbegovića u trajanju od 7.00 do 16.00 sati.

Svečano otvaranje manifestacije je u 13 sati, a učesnici sajma su proizvođači organske hrane. 

Zbog održavanja manifestacije će biti uvedena privremena obustava saobraćaja za sva motorna vozila u ulici Alije Izetbegovića i dijelu ulice Braće Zečević (od zgrade “VGT” osiguranja do ulice Alije Izetbegovića) i to u ponedjeljak 11.09.2023. godine, u periodu od 07.00 do 16.00 sati.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.