10 poljoprivrednih gazdinstava ostvarilo poticaj za nabavku novih muznih uređaja – muzilica

REZULTATI JAVNOG POZIVA ZA SUFINANSIRANJE NABAVKE NOVIH MUZILICA

U cilju poticanja razvoja poljoprivredne proizvodnje Općinska načelnica je dana 18.12.2017. godine raspisala Javni poziv za sufinansiranje nabavke novih muznih uređaja – muzilica.

Visina poticaja iznosila je 25% od ukupne vrijednosti nabavljene muzilice za podnosioce zahtjeva koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Na ovaj Javni poziv pristiglo je 10 zahtjeva, a svi podnosioci zahtjeva su ispunili uslove iz Javnog poziva, te je na taj način realizovana i ova vrsta poticaja, a isplaćena sredstva su u visini od 2.531,80 KM.

 

SPISAK LICA KOJA SU OSTVARILA PRAVO NA POTICAJ MOŽETE VIDJETI OVDJE

 

Obavještenje poljoprivrednicima

 

U cilju poticanja razvoja poljoprivredne proizvodnje Općinska načelnica je dana 18.12.2017. godine raspisala Javni poziv za sufinansiranje nabavke novih muznih uređaja – muzilica. Visina poticaja iznosila je 25% od ukupne vrijednosti nabavljene muzilice za podnosioce zahtjeva koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava. Na ovaj Javni poziv pristiglo je 10 zahtjeva, a svi podnosioci zahtjeva su ispunili uslove iz Javnog poziva, te je na taj način realizovana i ova vrsta poticaja, a isplaćena sredstva su u visini od 2.531,80 KM

 

U prilogu se nalazi spisak lica koja su ostvarila pravo na poticaj:

 

Rb. Ime Prezime
1. Lemeš Muhamed
2. Farma Poriječani
3. Sudžuka Ševko
4. Obrt Zlata
5. PP Sunce
6. Sudžuka Adis
7. Suljić Mensud
8. Kosovac Selver
9. Mahmutspahić Saliha
10. Bešlić Emir

 

 

POMOĆNICA NAČELNICE

Edina Ferizović